Conversatie beginnen

Tabblad Inhoud

Het tabblad inhoud kan gebruikt worden om tekst of afbeeldingen toe te voegen aan een pagina. Dit kan door middel van de Tekst-editor in .NOW. Deze Editor kent veel overeenkomsten met Word. 

Opmaakprofielen

De belangrijkste functie van de tekst-editor is het opmaakprofiel. Deze zorgt er voor dat de tekst h1, h2 en/of h3 tags bevat. Zoekmachines hechten veel waarden aan deze tags. Zorg er daarom voor de deze tags gebruikt worden.


Kop 1 (h1): Deze tekst tussen deze tags wordt het belangrijkst gevonden door zoekmachines. Deze tekst wordt gezien als de titel van de pagina. Zorg er dus voor dat deze duidelijk omschrijft waar de pagina over gaat.
Belangrijk: Let op dat deze tag maar 1x voorkomt op de pagina. Ook moet de tekst tussen de h1 tags niet te lang zijn.

Kop 2 (h2): De tekst tussen deze tags wordt gezien als namen voor hoofdstukken binnen de pagina. Deze mag meerdere keren voorkomen op de pagina. Ook voor deze tag geldt dat deze niet te lang moet zijn.

Kop 3 (h3): De tekst tussen deze tags wordt gezien als namen voor paragrafen binnen de tekst. Ook deze mag meerdere keren voorkomen op de pagina. Voor deze tag geldt net als voorgaande tags dat de tekst niet te lang moet zijn. 

Standaard: Dit profiel is voor de gewone tekst binnen een pagina. Gebruik dit profiel voor alle overige tekst die geen titels van pagina's, hoofdstukken of paragrafen voorstellen.  

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen