Conversatie beginnen

Dynamische SEO Contentmodule

Met search engine optimization (SEO) optimaliseer je de indexatie, linkpopulariteit en content van een website. Content en techniek spelen een belangrijke rol bij de indexatie en vindbaarheid in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. De dynamische SEO contentmodule biedt de technische mogelijkheden om op paginaniveau (url) in te spelen met unieke content.

De dynamische SEO-contentmodule voor Divide.NOW maakt het mogelijk om elke webpagina (url) binnen je website te optimaliseren op basis van relevante zoekwoorden. Deze kun je verwerken binnen de heading tags, meta data en seo-content (bodytekst) van pagina’s. Zoekmachines ‘kijken’ naar deze pagina onderdelen om een inschatting te maken van waar pagina’s over gaan wat vervolgens dient te resulteren in relevantie (positie).

Om SEO teksten toe te kunnen voegen aan de gewenste pagina gaat u als volgt te werk: 

SEO Content toevoegen

> Druk op de module Configuraties

>Druk vervolgens op de map "Seo Content (product overzicht)"

>Druk vervolgens op Item toevoegen

>Vul een naam en de juiste URL in: 

Let op: voor de pagina www.voorbeeld.nl/heren/overhemden/pme-legend/ moet er bij code alléén "/heren/overhemden/pme-legend/" ingevuld worden. Let hierbij ook op het gebruik van de slash aan de voor en achterkant.

In dit geval is dit de pagina waarop alle heren overhemden van PME Legend op staan. 

>Vul onder het tabblad "Inhoud" de tekst die u wilt tonen over het artikel overzicht: 
Let hierbij goed op de titels van de teksten. Het is belangrijk om hier een H2 (in .NOW Kop2) van te maken. Dit verteld de zoekmachine dat dit stukje tekst belangrijk is. Meer informatie hier over vindt u op de pagina Tabblad Inhoud.

 

>Vul onder het tabblad "Zoekmachine" de meta teksten in. Deze worden getoond op de zoekmachine resultatenpagina.


Het resultaat:

>Sla de SEO content pagina vervolgens op. Het resultaat is dat de teksten nu getoond worden op www.voorbeeld.nl/heren/overhemden/pme-legend/ :

Ook zal het zoekmachineresultaat aangepast worden zodra deze ververst wordt door de desbetreffende zoekmachine. 

 

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen