Types toevoegen of bewerken

Om configuratietypen te kunnen toevoegen of bewerken moet je eerst naar Divide.NOW -> Configuraties.

Voor het toevoegen klik je op Type toevoegen linksboven.

Wanneer je een type wilt bewerken, klik je op een bestaand type en dan Type bewerken linksboven.

In beide gevallen zie je een popup zoals onderstaande verschijnen.

Hierin kun je bijvoorbeeld de beschrijvingen invoeren en vertalen, welke op een overzichtpagina worden gebruikt

De Code wordt gebruikt in het systeem gebruikt voor bijvoorbeeld de synchronisaties met het ERP systeem.

Het Niveau's veld zorgt ervoor dat je in Divide.NOW configuraties onder andere configuraties kunt plaatsen. Hier komen vaak vragen over binnen. U kunt hier voor kleuren en hier voor maten klikken als u meer informatie wenst.