Items toevoegen of bewerken

Om configuratieitems te kunnen toevoegen of bewerken moet je eerst naar Divide.NOW -> Configuraties -> dubbelklik op het type waar het item onder zal vallen.

Voor het toevoegen klik je op Item toevoegen linksboven.

Wanneer je een item wilt bewerken, klik je op een bestaand item en dan Item bewerken linksboven.

In beide gevallen zie je een popup zoals onderstaande verschijnen.

Hierin kun je bijvoorbeeld de beschrijving invoeren en vertalen, welke in de webshop wordt gebruikt.

De Code wordt in het systeem gebruikt voor bijvoorbeeld de synchronisaties met het ERP systeem.

Het Kleur veld wordt gebruikt bij de kleuren, zoals je in bovenstaande afbeelding ziet. Lees hier meer over hoe je de kleurcode bepaald.

In plaats van het kleur veld gebruiken, kun je ook een afbeelding toevoegen om deze in de vierkant op het productoverzicht te tonen. Wanneer dit is afgenomen, kunnen deze afbeeldingen ook gebruikt worden voor "sfeerpagina's", wanneer de gebruiker een bepaalde filter heeft geselecteerd.

Het tabblad Inhoud kan dan ook gebruikt worden voor de "sfeerpagina's"

Het tabblad Relaties wordt gebruikt om items te groeperen, lees hier meer.

Het tabblad Zoekmachine wordt gebruikt om extra SEO informatie op te nemen, voor wanneer de gebruiker filtert op het item.