Items sorteren

Configuratieitems sorteren doe je om controle te hebben over de volgorde van filteritems in het productoverzicht op de webshop. Om configuratietitems te kunnen sorteren of bewerken moet je eerst naar Divide.NOW -> Configuraties -> dubbelklik op het type waar het item onder zal vallen.

Voor het sorteren klik je op Sorteren linksboven.

Nu verschijnt er een popup, zoals onderstaande

Je kan elke regel verplaatsen d.m.v. de drag and drop techniek. Als je klaar bent klik je op Opslaan en dat was het.