Conversatie beginnen

Klant bewerken

Hier kan een klantinformatie bewerkt worden.  LET OP, doorgaans worden NAW en persoonsgegevens op een klant doorgevoerd door de klant zelf (via mijn account), via het ERP (Retailium/ XPRT/ Winstore) of tritonX. Het is in dit geval niet aan te raden om de gegevens op deze plek aan te passen. 

Algemeen

Hier vind je alle persoonsgegevens zoals type account, naam, geboortedatum, e-mailadres, etc.

Daarnaast kunnen hier eventuele vervolgmails worden aa/ en uitgezet.

Adres

In deze lijst worden alle opgegeven adressen van de klant getoond, zoals factuur/ en afleveradres. Door op het -icoon te klikken, kan het adres bewerkt worden. Het adres is te verwijderen door op het -icoon te klikken.

Bestellingen

Toont een lijst met alle bestellingen geplaatst door de klant. Door op het -icoon te klikken, kom je in het bestelling bewerken scherm. Meer informatie over dit scherm vind je hier.

Geschiedenis

Toont een lijst met eerder verzonden e-mailberichten aan de klant. Door op het -icoon te klikken volgt er detailinformatie over het verzonden e-mailbericht.

Waardecheques

Dit tab-blad wordt niet gebruikt.

Notities

Hier kunnen notities geplaatst worden over de klant.

Anonimiseren

Het is volgens de AVG wetgeving verplicht een functionaliteit beschikbaar te stellen om een klant te anonimiseren. Links onderin het scherm vind je de knop "Anonimiseren". Deze knop zorgt ervoor dat klantinformatie "anoniem" wordt gemaakt. Informatie over deze klant is na deze actie niet meer terug te vinden.

LET OP dat Divide andere systemen niet op de hoogte brengt van deze actie. Anonimiseren dient vrijwel altijd ook vanuit ERP of tritonX geïnitieerd te worden. 

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen