Conversatie beginnen

Invoer elementen

Data binnen Divide.NOW is te muteren via de pop-up schermen. Meer informatie over pop-up schermen vind je hier. Binnen Divide.NOW worden een aantal standaard elementen gebruikt om data te muteren.

Tekstveld

Een tekstveld wordt gebruikt om een vrije tekst te muteren.

Datum/ en tijdveld

Een datum/ en tijdveld wordt gebruikt om een datum en/of tijd in te geven.

Datumveld

Door op de -icoon te klikken, wordt er een kalender getoond.

Tijdveld

Bij een tijdveld zijn de uren en minuten in stellen.

Checkbox

Een checkbox wordt gebruikt om een optie aan of uit te zetten.

Radio-button

Een radio-button wordt gebruikt om een vaste optie te kiezen.

Bladeren

Door middel van de bladeren optie, kunt u een document of afbeelding van je computer uploaden naar Divide.NOW. Na het klikken op "Bladeren" zie je een overzicht van mappen op je eigen computer en kun je het gewenste bestand toevoegen.

Afbeelding veld

Door middel van het afbeelding veld is het mogelijk om afbeeldingen te koppelen aan een item, bijvoorbeeld een nieuwsartikel, vacature, product, etc.

Als je met de muis over de afbeelding heen gaat, openen er twee opties: "Invoegen" en "Verwijderen". Kies je voor  "Invoegen" worden de mappen en afbeeldingen van "Mijn afbeeldingen" getoond. Kies je voor "Verwijderen" , wordt de koppeling met de huidige afbeelding verwijderd. Let op dat de afbeelding 

De afbeelding is te kiezen door te klikken op de gewenste afbeelding en te kiezen voor `Ok` of door te dubbelklikken op de afbeelding.

Tekst-editor

Binnen de tekst-editor kan je zelf teksten/ afbeeldingen/ tabellen/ etc. opmaken.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen