Bestelling bewerken

Hier vind je alle informatie over de bestelling zoals klantgegevens, adresgegevens, artikelen besteld en leverstatus.

Algemeen

Gegevens

Hier vind je gegevens van de bestelling zoals factuuradres, afleveradres en contactgegevens.

Betaling & Verzending

Hier vind je gegevens over de betaling & verzending.

Status

Geeft de huidige betaalstatus weer. Dit is de betaalstatus van de betaalprovider. Daarnaast wordt de betaalmethode, zoals iDeal of credit-card weergegeven.

Verzendwijze

De verzendwijze, zoals "Thuisbezorging" , " Afhalen in winkel", "Afhalen bij Service punt".

Geschiedenis

De geschiedenis geeft de geschiedenis van alle mutaties van de betaalstatus weer.

Levering

Levering

Bevat  informatie omtrent de levering van de bestelling. Let op dat een groot deel van de leverstatus van de bestelling in het geval van Retailium en XPRT worden gevoed vanuit het ERP. Wordt de informatie niet gevoed vanuit een ERP dan kan de status zelf handmatig worden ingevoerd.

Logistieke partij

Hier wordt de vervoerder getoond zoals DHL of PostNL.

Verzendstatus

Hier wordt de algemene verzendstatus getoond zoals "Verzonden" , " Deels verzonden" of geannuleerd.

Verzenddatum

Bevat de datum waarop de product(en) verzonden zijn.

Producten

Bevat op productregelniveau afleverstatus en verzenddatum. In het geval van een retour/ vertraging/ annulering van enkel een of meerdere producten, wordt dit hier zichtbaar.

Communicatie

Hier vind u alle e-mail communicatie die verstuurd is over de bestelling. Dit zijn e-mailberichten naar de klant, maar ook e-mailberichten naar een filiaal die verstuurd zijn t.b.v. de ordercirculatie.

Door op het -icoon te klikken, wordt detailinformatie over het bericht getoond.

Bestelling

Toont de bevestiging van de bestelling, zoals deze getoond wordt in de bevestigingsmail in op het account van de klant.

Geschiedenis

Heeft deze klant al eerder een bestelling geplaatst? Dan vind je hier een lijst met eerder geplaatste bestellingen. Door op het -icoon te klikken, wordt detailinformatie over de bestelling getoond.

Archief

Het tab-blad archief wordt niet gebruikt,

Acties

Daarnaast zijn er nog verschillende acties (te raadplegen via de link "Acties" aan de rechter bovenkant van het scherm) uit te voeren.

Contactgegevens bewerken

De mogelijkheid om contactgegevens van de bestelling te bewerken. Let op, als de bestelling al naar het ERP is gestuurd worden deze mutaties niet nogmaals verstuurd.

Klantgegevens bewerken

Deze link opent het klantgegevens scherm. Meer informatie hier...

Levering & communicatie

Hier kunt u voorgedefinieerde e-mailberichten over de status van de bestelling naar de klant sturen zoals een verzendbevestiging, een retourbevestiging, etc.

Factuur

Hier kan je de orderbevestiging afdrukken.