Bestellingen

In de bestellingen module kunt u alle bestellingen zien die zijn aangemaakt. Dit betekent dat ook bestellingen die niet afgerond zijn zichtbaar zijn.

>Klik op bestellingen

>Maak een keuze uit welke categorie en periode u bestellingen wilt opzoeken

>Klik de gewenste bestelling aan.

>Vervolgens kunt u de bestelling bekijken. De tabbladen met informatie zijn als volgt:
Tabblad Algemeen
Hier vindt u adres- en betalingsgegevens die bij de bestelling horen

Tabblad Levering
Hier vindt u informatie over de levering. Informatie als welke partij, welke type levering en Track & Trace codes wordt hier weergegeven.

Tabblad Communicatie
Hier vindt u alle communicatie die heeft plaats gevonden over de bestelling. Denk hierbij aan de factuur naar de klant, of de mailtjes naar filialen bij een decentrale levering.

Tabblad Bestelling
Hier vindt u een overzicht van de bestelling. Het adres, product en bedrag kunt u hier vinden.