Conversatie beginnen

Vestigingen toevoegen

In de vestigingen module kunt u winkels toevoegen aan de website die klanten vervolgens op kunnen zoeken op uw website. Hier kunt u openingstijden en adresgegevens toevoegen.

Ga naar de module Vestigingen --> Vestiging toevoegen


Tabblad Eigenschappen


Algemene gegevens
Vul alle verplichte velden in, dit zijn alle velden met een rood bolletje. De beschrijving is de naam van de vestiging. Vul alle overige gegevens zoals straat, huisnummer, postcode, en email adres ook in. Eventueel nog een locatie voor als u een kaart op de webshop heeft.

Overige gegevens
Vul het verplichte veld ‘Vestigingscode’ in. Eventueel ook nog een minimale voorraad, de minimale voorraad geldt voor de hele vestiging. Ook kunt u een afbeelding toevoegen.

Let op: Indien de "Provincie"en "Plaats" niet in te vullen zijn, moet u bij "Land" éérst "-Selecteer eerst een land-" selecteren, om vervolgens opnieuw "Nederland" te kiezen. "Provincie" en "Plaats" zullen dan te selecteren zijn.


Tabblad Inhoud


Niet gebruiken (optioneel)Tabblad Extra inhoud


Niet gebruiken (optioneel)Tabblad Afbeeldingen


Niet gebruiken (optioneel)


Tabblad Tijden


Hier kunt u de openingstijden van de vestiging invullen. Ook kunt u openingstijden die afwijken van de standaard openingstijden invullen.


Tabblad Social Media


Als de vestiging/webshop een social media account heeft kan dat hier gekoppeld worden.


Tabblad Zoekmachine


Niet gebruiken (optioneel)


Tabblad Gebruikersgroepen


Niet gebruiken (optioneel)>Publiceer de vestiging door hem aan te klikken en vervolgens op Vestiging publiceren te klikken.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen