Conversatie beginnen

Merken en maten groeperen

Het is mogelijk om merken en maten te groeperen. Dit kan handig zijn in gevallen dat bijvoorbeeld zowel de maten 6,5 6.5 als 6+ gehanteerd wordt. Om de consument in het filter menu een duidelijk overzicht te geven kunnen deze maten worden gegroepeerd onder het gewenste hoofditem. In het voorbeeld hieronder wordt er uitgelegd hoe dit moet. Dit werkt voor merken exact hetzelfde. Voor merken kan dit gewenst zijn als er voor een bepaalde lijn van een merk een apart merk is aangemaakt, maar toch gewenst is wanneer deze op de website onder 1 merk vallen.

 
Een merk of maat koppelen

Om een maten te koppelen log je in in bij Divide.NOW en selecteer je de module Configuraties

>Klik op Configuraties:

 In dit geval is de maat 6+ de maat die getoond moet worden op de website. De maten 6,5 en 6.5 worden dus gegroepeerd aan 6+. 


>Open de maat die gekoppeld moet worden aan het hoofdmaat door de juiste maat aan te klikken, en vervolgens links op Item bewerken te drukken:

 

>Ga naar tabblad Groepering en vink de maat aan waaraan deze gekoppeld moet worden. 

>Druk vervolgens op Opslaan

 

 

Alle schoenen die maat 6,5 hebben zullen nu getoond worden wanneer er in de filter gekozen wordt voor maat 6+. 

 

 

Voor merken werkt deze handeling exact hetzelfde. Wanneer merk Voorbeeld1 gekoppeld wordt aan merk Voorbeeld, zullen de producten van Voorbeeld1 getoond worden wanneer Voorbeeld geselecteerd wordt in het filtermenu. 

 

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen