Conversatie beginnen

Hoe maak ik een landingspagina aan met geselecteerde producten?

Het is eenvoudig om een landingspagina aan te maken voor een groep producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pagina waar allemaal producten op staan met streepjes, of een pagina waar alle schoenen op staan die geschikt zijn voor hotelpersoneel. Deze pagina's zijn vaak niet geschikt op opgenomen te worden in het normale menu, maar kunnen toch een toegevoegde waarde zijn voor de webshop. Hoe zo een pagina aangemaakt kan worden wordt hieronder uitgelegd. 

 

Een landingspagina aanmaken

Om een landingspagina aan te maken moet er eerst een filter aangemaakt worden met daarin de producten die je op de landingspagina getoond wil hebben. Om deze filter aan te maken ga je in het .NOW overzicht naar Filters:

Maak in deze module een nieuwe filter aan die voldoet aan de eisen voor de landingspagina. Hoe de filtermodule precies werkt kan je lezen in het artikel over Filters

 

Maak vervolgens een categorie aan. Dit kan in de Assortiment module:

Om in deze module een assortiment aan te maken druk je linksboven op "categorie toevoegen"

Klik op het scherm dat getoond wordt vervolgens de optie "Zichtbaar in menu" uit. Hierdoor wordt deze categorie niet opgenomen in de menustructuur op de website.

 

Vul de naam van de pagina in onder "Beschrijving" en voeg vervolgens de zojuist aangemaakt filter toe. Let hierbij op dat de naam van de pagina ook de nieuwe URL wordt van de landingspagina. Desgewenst is het ook mogelijk om een publicatie- en vervaldatum toe te voegen aan de pagina. 

 

Druk tenslotte, wanneer alles is ingevuld, op de knop "Opslaan". De pagina komt nu live op de website. De pagina zal nu, door het refreshen van de cache, filters en voorraad uiterlijk binnen 24 volledige getoond moeten worden.

De URL van de pagina wordt gebaseerd op de opgegeven beschrijving. Wanneer de beschrijving "Voorbeeld" wordt gebruikt op de website www.example.com, wordt de URL http://www.example.com/voorbeeld. 

 

 

 

 

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen