Document(en) toevoegen

Om documenten in Divide.NOW te zetten kies je voor “Bladeren”. Je krijgt hier een overzicht van de mappen op je eigen computer.

Kies de juiste map en document en klik op “Openen”. Het is mogelijk om meerdere documenten tegelijk te kiezen.

Nu volgt er een overzicht van de geselecteerde documenten. Het is daarbij mogelijk om de beschrijving van het document aan te passen. Automatisch neemt Divide.NOW de bestandsnaam over, maar is desgewenst aan te passen. De beschrijving wordt door Divide.NOW heen gebruikt.

Door op “Opslaan” te klikken worden het document in Divide.NOW gezet in de map waarin je je momenteel bevindt.