Conversatie beginnen

Filter toevoegen/ bewerken


Beschrijving
De beschrijving is de naam van het filter. Deze beschrijving zie je niet terug in de webshop, alleen in Divide.NOW.

Afbeelding
Dit is een oude functionaliteit. Deze functionaliteit kan niet meer worden gebruikt. Labels kunnen worden toegevoegd via de label-module.

Omschrijving
Omschrijving van het filter. Deze beschrijving zie je niet terug in de webshop, alleen in Divide.NOW.

Dit is een collectiefilter
Dit is een oude functionaliteit. Deze functionaliteit kan niet meer worden gebruikt.

Voorwaarden
Hier kun je de voorwaarde van het filter toevoegen. Aan de hand van de hier ingestelde voorwaarde wordt het filter opgebouwd. Er kunnen meerdere voorwaarden gelden binnen één filter.


Voorwaarde toevoegen - Zelf geselecteerde producten
Het is ook mogelijk het filter op te bouwen aan de hand van de voorwaarde 'zelf geselecteerde producten'.

Let op! Het artikel dient blauw gemarkeerd te zijn voordat deze binnen het filter valt. Dit doe je door het artikel aan te klikken. Indien alle zelf geselecteerde producten producten geselecteerd moeten worden kies dan voor 'Alles selecteren'.


Producten importeren: hierdoor is het mogelijk om op basis van een lijst met artikelnummers een filter aan te maken. Op deze manier bestaat de mogelijkheid om artikelen die niet allemaal aan één of meerdere voorwaarden voldoen toch in één filter te zetten.

Producten selecteren: hier kan je de producten handmatig aan het filter toevoegen. Zoek het artikel en klik op het groene pijltje om het artikel toe te voegen. 


Tegengesteld filteren

Het tegenovergesteld filteren in de module Filters (artikelen kunnen hierdoor uitgesloten worden). Insluiten werkt zoals gebruikelijk. Uitsluiten kun je doen door onderstaand vinkje aan te zetten.
Uitsluiten werkt voor alle voorwaarden waar dit vinkje zichtbaar is.

image.png


image.png

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen