Conversatie beginnen

Ogone - Payment Service Provider

Ogone

Divide is een officiele integratie partner van payment service provider Ogone. Deze tussenschakel is vereist voor de acceptatie van Internetbetalingen in uw website of webshop. Het aanvragen van een (test)account bij Ogone gaat als het volgt in zijn werk:

Stap 1: vul het inschrijfformulier in op de website van Ogone en kies als integratiepartner Divide B.V.
Stap 2: geef het PSPID en wachtwoord van het testaccount door aan ons (deze ontvangt u per e-mail).

Om van een testaccount naar een productieaccount te gaan vragen wij u tevens het volgende te ondernemen:

  • IDeal: vraag bij uw huisbank een acceptance ID aan, geef daarbij aan dat u gaat werken met een Payment Service Provider.
  • Creditcard: bij EMS Card of Paysquare kunt u eveneens een acceptance id aanvragen, informeer bij een van de partijen naar kosten en voorwaarden.

Voor overige betaalmethoden willen wij vragen contact met ons op te nemen.

Let op: de doorlooptijd voor het aanvragen van acceptance ID kan oplopen tot circa 3 weken. Begin dus tijdig met aanvragen.

Meer over Ogone

Ogone is een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten, met meer dan 20.000 klanten verspreid over 35 landen.

Het bedrijf levert verschillende oplossingen voor het realiseren van elektronische betalingen op diverse gebieden, zoals e-commerce, ticketing, call centers of het hotelwezen. Daarbij gaat het om zowel business-to-consumer oplossingen, als om business-to-business oplossingen (purchasing cards).

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen